Op de bruiloft is niet alleen de keuze van de huwelijkslocatie en de juiste keuze van de trouwringen, ook de keuze van het kapsel en ook veel verschillende accessoires om het haar te versieren, zijn belangrijk. Of het nu gaat om haarbanden, haarclips, clips, sluiers of tiara’s, de keuze is enorm. We hebben een paar suggesties voor je samengesteld om het juiste accessoire voor het bruidskapsel te vinden.

Als je je haar tijdens de bruiloft open draagt ​​of gewoon een paar lokken vastzet, moet je in de eerste plaats een klassieke sluier kiezen. Omdat dit niet alleen typisch is voor de bruiloft, ziet het er ook erg mooi uit met lang haar en voorkomt het dat het haar wegwaait door een windvlaag op weg naar de huwelijksceremonie. Naast de sluier kun je ook een elegante haarclip gebruiken om je haar mee te versieren. Het is belangrijk dat de sieraden niet te groot zijn, maar perfect onder de sluier passen. Als je wilt, kun je hier ook een paar parels in je haar weven.
Accessoires opwaarderen

Als je echter kiest voor een updo zoals een chignon, ziet het er meestal mooier uit als je de sluier niet draagt ​​en in plaats daarvan kiest voor een elegante tiara. Omdat u er zeker van kunt zijn dat iedereen het geweldige kapsel echt ziet en u zich geen zorgen hoeft te maken dat het kapsel er slordig uitziet nadat de sluier is verwijderd op het huwelijksfeest. Als je geen tiara wilt, kun je de updo ook versieren met een elegante haarclip of haarclip of een geweldige haarband gebruiken. Er zijn geen grenzen aan je fantasie. Het belangrijkste is dat je het haaraccessoire leuk vindt en het past bij je rest van de trouwoutfit.