Ik heb meerdere keren online kinderkleding besteld en heb altijd ten minste 50% bespaard in vergelijking met de verkoopprijs – bijv. : Crocs voor mijn dochter, een Lego Ninjago-trui voor mijn zoon en een hoogwaardig horloge voor mijn man.
Het was echter altijd een beetje gedoe: in sommige gevallen zat ik om 6.55 uur al aan de ontbijttafel met de iPad om de gewenste items te bestellen (de campagnes starten altijd om 7.00 uur). Een overzicht van aankomende promoties is te vinden op de limango-homepage.
Als u op zoek bent naar een specifiek artikel, moet u snel toeslaan.

Nu heb ik een nieuwe outlet store  ontdekt:
In tegenstelling tot bestaande online kledingmerken heeft deze geen dagelijks wisselende verkoopcampagne, maar een vast assortiment. Verzending gaat ook veel sneller: de artikelen worden binnen 3 werkdagen door postverzending bezorgd. Het assortiment komt overeen met dat van een magazijn- of fabrieksverkoop: er zijn resterende artikelen, speciale collecties en “seizoensproducten” van bekende merken met tot 80% korting in vergelijking met de adviesprijs van de fabrikant.

Ik heb eens gekeken naar de prijzen voor kinderschoenen. Ik koop eigenlijk altijd een paar schoenen per kind in de kinderschoenenwinkel (bijv. In Amsterdam -> gewoon niet zaterdag, het is te druk!) En laat mijn voeten daar meten en advies geven – ik zou graag een tweede paar online bestellen omdat sommige prijzen gewoon onverslaanbaar zijn.