Wat mijn sportieve verleden betreft, ik heb alles geprobeerd, van intense competitiesporten tot jazzdansen. In de loop van de tijd zijn mijn sportieve interesses veranderd en zo komt het voor dat ik geen lid meer heb van een bepaalde club of zelfs geen trainingstijden meer heb. Eerlijk gezegd mis ik deze sportieve druk om een ​​beetje te presteren en heb ik vaak gespeeld met het idee om weer professioneel te sporten. Maar aan het eind van de dag merk ik steeds dat mijn prioriteiten zijn veranderd en op dit moment ben ik niet klaar om elke dag op verschillende sportvelden door te brengen.

Sport betekent echter veel voor mij: daarbij voel ik me ver weg van alledaagse problemen en volledig in mijn element. Ik schakel me dan volledig uit en concentreer me alleen op mezelf.Het ging er nooit om de perfecte modelmaat te hebben en mezelf elke dag te kwellen voor een uithoudingsvermogen (als ik dat had gedaan, zou mijn vriend me misschien geen Specki …: P). Het gaat veel meer om het gevoel tijdens en na de sporteenheid, en natuurlijk om het uitzoeken van leuke kleding voor tijdens het sporten. Vrij zijn.

Vandaag wil ik je een kort overzicht geven van mijn trainingsroutine en je hopelijk motiveren voor een kleine training. Ik ben door adidas uitgerust met de nieuwe Ultra Boost X. De schoenen zien er echt goed uit, meestal kies ik voor eenvoudigere kleuren voor de rest van mijn outfit. adidas combineert design met functionaliteit, daarom vertrouw ik al jaren op het merk.

‘Het doet nu pijn, maar op een dag wordt het je warming-up.’

HiiT Training

Mijn huidige favoriete training doe ik twee keer per week in de sportschool met zogenaamde “HIIT training”. De High Intensive Interval Training is een geweldige mix van kracht- en duurtraining. Meestal bereik je tijdens de korte intervalduur (30-60 seconden) je grenzen. Het geheel herhaalt zich na een korte pauze en stuwt zo de puls hoger. Pijnlijke spieren zijn onvermijdelijk.

Tennis

De enige sport waaraan ik al jaren trouw ben, is tennis. Toen ik acht was, stelde mijn grootmoeder voor om een ​​paar uur te trainen in de club tegenover haar appartement. Sindsdien ben ik helemaal enthousiast over deze sport en speel ik 1-2 keer per week als hobby. Ik hou ervan om stoom af te blazen en de bal goed over het veld te versnipperen. Het ontbreekt me echter nog steeds aan het gevoel en de consistentie waar ik me in de zomer op wil focussen.

Zwemmen

Ik deel mijn absolute haat-liefdeverhouding in mijn trainingsroutine met zwemmen. Soms hou ik van zwemmen oneindig veel baantjes, op andere dagen word ik bijna nooit in het water gebracht. Op dit moment ben ik echter totaal gemotiveerd en heb ik mijn zwembroek en zwembril al opgegraven. Ik spring het liefst direct na het werk in het zwembad en zwem daar gemiddeld 10 kilometer. Het gevoel achteraf is gewoonweg niet te beschrijven!