De volgende vakantie komt eraan en u bent op zoek naar een hotel om te ontspannen en tot rust te komen? Boek dan een verblijf in het Hotel Side Star Park in Turkije. Het hotel biedt betaalbare, comfortabele kamers en uitstekende service. Boek nu en geniet van een welverdiende vakantie!
Om te ontspannen en je goed te voelen:
Als vakantiehotel biedt het Side Star Park niet alleen culinaire hoogtepunten en een liefdevol ontworpen tuin, maar ook een gezellige sfeer met een feelgood-factor.

  • Plaats: Side
  • Stranddetails: het eigen zandstrand van het hotel ligt op 150 meter afstand
  • Afstand (ongeveer): naar de luchthaven van Antalya: 64 km, naar het centrum / stad: 8 km, naar de zijkant: 2 km, naar het zicht: 1 km, naar winkelmogelijkheden: 1,0 km, naar uitgaansgelegenheden: 1,0 km, naar restaurants / Bars: 3 km, naar haven van Side: 3 km

Recreatieve activiteiten in Side

Op de lijst met tips van mijn kant mag het ongelooflijke scala aan vrijetijdsactiviteiten in Side niet ontbreken. Eerst moet je de mooiste stranden in de omgeving kennen. Op de lange zandstranden kunt u uitgebreid zonnebaden, geweldige stranddagen en eindeloze wandelingen.
De stranden in en rond Side zijn goed ontwikkeld en bieden perfecte omstandigheden voor uw familievakantie in Turkije. Vooral gezinnen waarderen de goede verbindingen met de afzonderlijke strandgedeelten.

De 4 mooiste stranden van Side

• Side East Beach
• Evrenseki strand
• Colakli strand
• Kumköy-strand

Een van de mooiste stranden van Side is het Side East Beach, omdat het de beste mogelijkheden biedt om uit te rusten na een sightseeingtour en te genieten van de zonnestralen. Andere stranden die ik kan aanbevelen zijn Evrenseki Beach, Colakli Beach en Kumköy Beach.
Een van de mooiste stranden van Turkije vind je in Alanya, Incekum Beach. Dus als je een dagtrip naar Alanya maakt, moet je dit kilometerslange strand zeker bezoeken.